Fang øjeblikket med foto- og videoproduktioner

Velproducerede videoproduktioner forbedrer synlighed og positivt brandimage. Vi tilbyder vi forskellige videoproduktionstjenester, der løser specifikke udfordringer. Vi tilpasser også skræddersyede løsninger og kombinerer håndholdt kamera og droneoptagelser for æstetisk tiltalende resultater.

løsninger

Hos Creative Oak tilbyder vi en lang række forskellige videoproduktionstjenester. Med velproducerede videoer kan du styrke din synlighed og formidle dit brand til dine kunder. Vi kan med en kombination af håndholdt kamera- og droneoptagelser hjælpe dig med at:

Brande et nyt produkt
Dokumentere et arrangement
Finde nye medarbejdere
Lave en musikvideo
Eller måske noget helt andet?

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der skal sætte grænsen for dig. Vi er pjattede med udfordringer, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har en skør idé!

Profilvideo
Produktvideo
Eventvideo
Kreativ Video
Process

Hvordan arbejder vi sammen?

Videoproduktion begynder typisk med en planlægningsfase, hvor vi arbejder sammen med jer for at forstå jeres mål, budskab og målgruppe. Vi kan hjælpe jer med at udvikle en kreativ idé, der er relevant og engagerende, og som vil efterlade et varigt indtryk på jeres publikum, uanset hvilket format videoproduktionen har. I denne fase planlægger vi også, hvor videoen skal vises – om det er på jeres hjemmeside, til en konference, på sociale medier eller et andet sted, finder vi sammen ud af det.

Herefter går vi i gang med at producere videoen. Det indebærer ofte, at vi kommer ud til jer eller en planlagt location for at optage videoen. Vi er i stand til at rejse til hele landet. Varigheden af produktionen afhænger af omfanget og formålet med videoproduktionen. Hos oak har vi udstyr, der sikrer høj kvalitet og en professionel finish. Hvis jeres idé involverer lyd, sørger vi selvfølgelig også for, at lyden er klar og tydelig. Vi tilbyder også grafik og animationer, der gør produktionen unik og mindeværdig og som passer til jeres nuværende brand.

Efter optagelserne går vi i gang med redigeringsprocessen. Vi forsøger at opnå det ønskede resultat gennem klipning, farvekorrektion og animationer i overensstemmelse med vores aftale. Som udgangspunkt tilbyder vi altid én korrekturgennemgang, hvor I har mulighed for at anmode om ændringer, så vi sammen kan opnå et resultat, I bliver tilfredse med.

Til sidst kan vi også hjælpe jer med at distribuere jeres video via de bedste kanaler for at nå ud til jeres målgruppe og opnå de ønskede resultater. Vi kan rådgive jer om, hvordan I bedst promoverer jeres videoer på jeres sociale medier eller gennem andre kanaler, så de øger synligheden og tiltrækker flere kunder til jeres virksomhed. Hos oak arbejder vi også med hjemmesidedesign og -udvikling, så hvis videoen er en del af en større marketingstrategi, kan vi også hjælpe jer med at lancere hjemmesider, der præsenterer jeres nye videoproduktioner.

Planlægning

Vi starter typisk med et møde, hvor vi kort gennemgår hvad i vil have skudt, og hvordan vi gør. Her kan man overveje hvilke formater man gerne vil have sine produkter i - er det til Instagram, TikTok, LinkedIn eller Youtube? 

Produktion

Vi skyder jeres content - Ofte ved en planlagt location eller hos jer.

Post-produktion

Vi redigerer jeres indhold, så det passer med hvad vi har aftalt. Ved videoproduktion betyder dette redigering, color-grading og eventuelt animation.

Korrekturgennemgang

Med i pakken er altid en korrekturgennemgang - Vi lytter til jeres feedback og laver rettelser.

Overlevering

I får udleveret det redigerede indhold - såfremt i vil have råfiler med, kan vi aftale dette i den indledenede planlægning.

Skal i have skudt noget content?

Hvis i tænker Creative Oak er det rigtige valg til at lave jeres indhold, så tag endelig kontakt! Så sikrer vi os at i får noget lækkert content!

The logo of a company called Comundo.
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."
This is a picture of the author of the testemonial

Frederik-Emil Laursen

Brand & Creative Lead, comundo