Hvem er vi?

Vi er et webbureau, der specialiserer os i skabelsen af visuel identitet, webdesign og implementering. Derudover underviser vi i brug af AI teknologi.

Det lille hus

Creative Oak er ikke et stort bureau, og det ser vi som en styrke. Vi holder os i øjenhøjde med vores kunder og har et særligt fokus på at levere personlige og skræddersyede løsninger til kunder i alle størrelser og former. Dine unikke behov og mål er fundamentet for vores arbejde, fordi vi mener, at den bedste visuelle identitet kommer af et tæt og reelt samarbejde, grundig planlægning og et højtbelagt stykke kreativitet.

Vision og værdier

Vi vil ikke ”bare” være din serviceudbyder. Vi vil være din partner. Hos Creative Oak mener vi, at din succes er vores succes. Lad os hjælpe dig med skabe en unik og personlig visuel identitet der spejler dig og din virksomheds fortælling.

Hos Creative Oak mener vi, at udgangspunktet for et godt produkt er et godt værdisæt. Derfor tager vores samarbejde med dig udgangspunkt i:

Ærlighed

Ærlighed er hjertet i vores arbejde. Vi vægter åbenhed, oprigtige relationer og gennemsigthed i vores arbejde med og for dig.

Kreativitet

Kreativitet og nytænkning er integreret i vores DNA. Vi arbejder for, at alle vores samarbejdspartnere, får en unik og mindeværdig visuel identitet.

Samarbejde

Vi tror på, at succes findes i samarbejde og partnerskab med vores kunder. Sammen med dig skaber vi de stærkeste og mest effektive resultater. Hvis du lader os lære dig at kende, skal vi nok stå for resten.

"Would absolutely work with Creative Oak again. Not only did they build our new website for us, they also suggested a new CMS they believed would match our needs more than the one we were currently using, and absolutely nailed it. They were patient, knowledgeable and skilled and it was a real pleasure working with them."
Testemonial author image of an employee from the company called comundo

Lara Mulady

Content Lead, comundo

Hvem er vi?

Lær menneskerne bag Creative Oak at kende

Portrætfoto af Heine Volder
Heine Volder
(he/him)
Multidisciplinær stifter 🔥

LOREM TEXT OM MIG

Portrætfoto af Magnus Høholt
Magnus Høholt Kaspersen (he/him)
AI Ekspert, Design-specialist 🤖

LOREM TEXT OM MIG

Portrætfoto af Niels Bjerre
Niels Bjerre
(he/him)
Æstetiker, Fotograf & Videograf 📷

LOREM TEXT OM MIG

Leder du efter arbjede?

Tryk nedenfor for at se om våres åbne job-positioner

Mangler du hjælp til noget?

Skriv hvis der er noget vi kan hjælpe med. Hvis du er mere til mails, kan vi også fanges på hej@creativeoak.dk