Fokus

Lad os sammen skabe resultater

Vi tilbyder dig en helt ny visuel identitet, eksklusivt webdesign og udvikling samt avancerede chatbot-løsninger. Lad os sammen forme din virksomheds fremtid med kreative og innovative løsninger, der hjælper dig med at nå dine mål og realisere dit fulde potentiale.

Webdesign og -udvikling

Få en professionel hjemmeside, der styrker din virksomheds digitale tilstedeværelse og øger din online synlighed.

Vi tilbyder skræddersyet webudvikling, der sikrer brugervenlige og responsive hjemmesider, som både tiltrækker og fastholder kunder.

Foto- og videoproduktion

Gør dine visioner levende med vores multimedieproduktionsteam!

Uanset om det er gribende videoer eller fortryllende lydlandskaber, så arbejder vi sammen med dig for at skabe indhold, der vækker følelser, fortæller historier og fanger opmærksomheden hos dit publikum.

AI Kursus

Hos Creative Oak er vi ikke AI-evangelister, men vi er AI-nørder!

Vores mål er at gøre AI tilgængeligt for alle, uanset teknisk baggrund, og at give dig de færdigheder og den viden, der kræves for at udnytte kunstig intelligens’ potentiale.

Visuel Identitet

Skal I have opdateret jeres visuelle identitet? Læs mere om, hvordan vi arbejder, og hvordan vi kan bygge en ny identitet, der passer til jer!

Vi bygger det sammen med jer, så I kan sikre, at jeres virksomheds udtryk er præcist, unikt og fængende.

Chatbots

Skal i bruge AI og chatbots i jeres virksomhed, og overejer hvordan i bedst kan udnytte det?

Vi kan hjælpe med at få implementeret og udviklet en god strategi for implementering af chatbots i netop jeres virksomhed

mangler du hjælp til noget?

Skriv hvis der er noget vi kan hjælpe med. Hvis du er mere til mails, kan vi også fanges på hej@creativeoak.dk

FAQs

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål

Kan man samle løsninger?

Ja, du kan få lavet en visuel identitet, ny hjemmeside, og tilhørende chatbot i en samlet pakke. Prisen på den samlede pakke finder vi til dig, når vi har aftalt, hvad og hvor meget du har brug for.

Kan i lave andre opgaver end de jeres fokuspunkter?

Ja da! Vi har eksempelvis erfaring med at lave grafisk design, lydproduktion, teknisk rådgivning. Uanset hvad du har i tankerne, skal du ikke tøve med at skrive.

Behøver man en hjemmeside for at få lavet visuel identitet?

Nej, en visuel identitet er ikke bundet op på en hjemmeside. Du kan for eksempel sagtens få lavet en brandguide, der viser, hvordan du skal strukturere dine PowerPoint-præsentationer, e-mails og sociale medier.

Hvordan arbejder i?

Sammen med dig, selvfølgelig! Hos Creative Oak tror vi på, at det bedste produkt kommer af et tæt samarbejde mellem os og dig.

Uanset hvor stort, småt, overskueligt eller utroligt udfordrende dit projekt er, vil vi meget gerne være i en god, løbende dialog med dig!

Har du flere spørgsmål?

Vi tror ikke på dårlige spørgsmål, kun dårlige svar. Kontakt os endelig - så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe!