Dit brand.
D
in visuelle identitet.

skab en genkendelig og sammenhængende visuel oplevelse for dine kunder der bidrager til at differentiere din virksomhed tværs af dine platforme.

Process

Udarbejdelse af unikke visuelle identiteter

I samarbejde med dig identificerer vi de nøgleelementer, der repræsenterer dine kerneværdier og mål, og designer derefter omkring dem. På den måde vil du både kunne spejle dig i din egen visuelle identitet og skille dig ud fra dine konkurrenter.

Research

Visuel identitet starter med en grundig research ind i jeres virksomhed - vi vil være sikre på at vi forstår hvem i er, så vi kan lave bedst mulige produkt

Design

Dernæst bliver researchen så brugt af os til at skabe en sammenhængende identitet for jer

A wooden table, and on that table are different markers and textbooks.

Logo design, farve palette, typografi og brandmanual

A hand, drawing on a piece of paper

Logo design

Vi kan lave et logo-design ud fra alle de rigtige regler. uanset om i skal have et simpelt wordmark-logo med jeres navn, eller  et mere abstrakt logo

A print of many different typography styles, in different colors

Farve palette og typografi

En visuel identitet betyder man workshopper farver og typografier der fortæller hvem man som virksomhed er. Dette sikrer man er on-brand på tværs af sine kanaler, hvad end det er hjemmeside, e-mails, SoMe eller noget andet

A green background, with a pair og glasses and a pen on. Theres also a a text that says "Guideline" on it.

Brandmanual

Når Creative Oak leverer en ny visuel identiet vil man, som klient, modtage en brandmanual, der fortæller hvordan man skal bruge sit design. Den fortæller eksempelvis hvordan man skal strikke sine PowerPoint præsentationer sammen, så den er i overensstemmelse med ens brand.

Identitet

Hovedelementerne i udviklingen af din visuelle identitet er valg af logo, farvepalet, typografi, billedstil og grafiske elementer. Vi mener, at visuel identitet er en essentiel del af enhver virksomheds image og branding.

Derfor har vi hos Creative Oak øje for, at der skal være sammenhæng mellem valg af elementer, og de kerneværdier, budskaber og mål du har for din virksomhed.

Hos Creative Oak prioriterer vi mindst en dags samarbejde med dig med henblik på at danne en forståelse for dit brand og hvordan det skal formidles i din visuelle identitet. I samarbejde med dig identificerer vi nøgleelementerne, der repræsenterer dine kerneværdier og mål, og designer derefter omkring dem. Det kan være, at du er super glad for farven lilla, eller har et meget anstrengt forhold til rektangler. Uanset hvad skal du kunne spejle dig i din egen visuelle identitet og skille dig ud fra dine konkurrenter.

A print from a book, displaying packaging, notebooks and labels from the same brand
Transformer dine idéer om til visuelle løsninger

Kontakt os for at høre mere

Fleksibilitet

Samarbejd med os for at skabe en mindeværdig visuel identitet.

Hos Creative Oak følger vi en trin-for-trin proces for at udvikle din visuelle identitet. Vores team vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dit brand og skabe en unik og mindeværdig visuel identitet, der repræsenterer dine værdier og resonerer med din målgruppe.

Forbedr din visuelle identitet med feedback og iterationer.

Vi værdsætter dine input og feedback gennem hele processen med udvikling af den visuelle identitet. Vi vil samarbejde med dig for at forfine og iterere på de indledende koncepter, således at det endelige resultat er i overensstemmelse med din vision og mål.

Giv dit brand liv med en unik visuel identitet.

Når den visuelle identitet er færdiggjort, vil vores team give dig alle de nødvendige filer og retningslinjer for at implementere den på forskellige platforme og medier. Fra logoer til farvepaletter, typografi og mere, vil vi hjælpe dig med at bringe dit brand til live med en unik visuel identitet.

Visuel Identitet

Tidligere projekter

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Tag one
View Project  >
This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Tag one
This is some text inside of a div block.