Transformer

Personlig webudvikling, professionelt design

vi kombinerer gerne kreativt design med funktionel brugervenlighed, og vi tilbyder alt fra klassiske, simple hjemmesider til integrerede webshops.

Betydning

Hos Creative Oak er vi specialiserede i at hjælpe dig med design, udvikling og hosting af din hjemmeside. Vi forstår vigtigheden af en god og intuitiv hjemmeside med fokus på brugervenlighed, da den, som dit ansigt udadtil, skal styrke din brandidentitet og tiltrække kunder. Derfor ønsker vi heller ikke at tilbyde dig "one-size-fits-all" løsninger. Din hjemmeside vil blive skræddersyet til dine mål, store som små.

Har du en hjemmeside, som du er glad for, men der måske kunne trænge til en kærlig hånd? Ligeså meget som vi sætter pris på at være med i starten af vores kunders fortælling, forstår vi også vigtigheden af at bevare den visuelle identitet, du allerede har opbygget. Uanset om det handler om et lille ansigtsløft eller den helt store makeover, kan vi hjælpe dig med at få din hjemmeside tilbage på rette spor!

Desværre hører man alt for ofte om virksomheder, der er blevet småtrætte af deres hjemmeside. Det kan være, den er blevet langsom, at det er svært at opdatere indholdet, eller at den ikke kommunikerer ordentligt med de øvrige IT-systemer. Hos Creative Oak mener vi, at livet er for kort til problemer, der kan løses så nemt. Så smid os en besked, så finder vi en løsning!

Vi hjælper også gerne med at få produceret video- og fotomateriale til jeres nye hjemmeside. Læs mere her

A piece of paper, outlining a wireframe of a website.

Fleksibilitet

Kreativt Design

Lad os bringe din vision til live med vores kreative designløsninger. Vores fokus er på godt design, der skaber en smidig brugeroplevelse.

Vores designs er ikke blot statiske, men dynamiske og nemme at tilpasse. Ændringer er i dine hænder, og vi er her for at sikre, at din hjemmeside udvikler sig i takt med dine behov.

SEO optimeret

Lad os tage ansvaret for at optimere dine websider og forberede dig til at håndtere SEO selv eller lade os tage os af det. Nogle foretrækker at have kontrol over deres SEO-strategi, mens andre ønsker hjælp til at håndtere dette

Uanset din præference sørger vi for, at dine sider er søgemaskineoptimerede og klar til at imødekomme dine unikke behov.

Forbundet

Er din virksomhed allerede integreret med et CRM-system, eller ønsker du at forbinde din hjemmeside til sociale medier? Vi skaber hjemmesider der kan integrere med dine nuværende IT-systemer.

Process

Forløbet med udvikling af ny hjemmeside starter med jer

Alt i alt er hjemmesideudvikling en vigtig investering for enhver virksomhed, der ønsker at etablere eller opretholde en stærk online tilstedeværelse i et omskifteligt medielandskab. En professionelt udviklet hjemmeside kan give jeres virksomhed en konkurrencemæssig fordel og bidrage til at opbygge et positivt omdømme blandt jeres kunder.

Man hører desværre om alt for mange virksomheder der er blevet små-trætte af deres hjemmeside. Det kan være den er blevet langsom, at det er svært at opdaterer indholdet eller at den ikke snakker ordentligt sammen med de øvrige IT-systemer. Hos Creative Oak er der ingen af vores kunder der skal sidde med sådan nogle problemer. Den holdbare løsning findes. Lad os hjælpe dig med at finde den.

Konsultation

Starter ofte med en konsultation, hvor vi drøfter jeres behov, samt diskutterer omfanget af jeres side, hvortil vi kan finde en fornuftig pris.

Design

Såfremt i ikke selv har udviklet er design, laver vi det før vi starter på implementeringen af jeres hjemmeside - dette gør vi for at sikre at i har mulighed for at komme med ændringer, før vi implementerer det færdige resultat

Gennemgang og ændringer

Rammer designet det i efterspørger? Er det i overensstemmelse med jeres brand? Hvis ikke, har vi her mulighed for at lave rettelser, så vi lander rigtigt.

Igangsætning

Når designet sidder i skabet, begynder implementeringen af jeres side. I kan løbende se med, imens jeres side bliver bygget.

Gennemgang og ændringer

Hvis implementationer ikke er lige som den skal være, tager vi selvfølgelige lige en rette gennemgang, hvor vi får fuldført de sidste detaljer.

Overlevering

Til sidst får i overleveret siden - hvad end vi skal hoste den for jer, eller i selv vil stå for den del er helt op til jer - vi vil ikke sælge jer en lang bindingsaftale - når siden er færdig er den jeres. (selvfølgelig kan vi altid hjælpe hvis der senere kommer nye idéer til)

The logo of a company called Comundo.
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."
This is a picture of the author of the testemonial

Frederik-Emil Laursen

Brand & Creative Lead, comundo

Webflow

Som udgangspunkt benytter vi Webflow til udviklingen af jeres hjemmeside. Med Webflow er man sikret en hurtig og effektiv udviklingsproces, så I hurtigt kan se resultaterne af jeres idéer. Webflow giver jer også mulighed for at, nemt og dynamisk, opdatere indholdet på jeres hjemmeside; herunder salgsprodukter, blogindlæg og generel information. Webflow tilbyder også en god e-handelsfunktionalitet og muliggør en nem integration med betalingsløsninger som Dankort og bestillingslister.

Bruger du et andet system (eksempelvis Wordpress)
Er dette tilfældet, har vi erfaring indenfor andre systemer, eksempelvis Wordpress, Drupal, Wix, Shopify og kan både udvikle og tilpasse indenfor disse systemer.

Er I interreseret i en overflytning af nuværende indhold til en ny Webflow side, kan vi selvfølgelig også afhjælpe med det.

A cup placed on a chess board. The cup has a text on it, that says "Webflow"
Skal vi udvikle jeres hjemmeside?

Skriv hvis der er noget vi kan hjælpe med. Hvis du er mere til mails, kan vi også nåes på kontakt@creativeoak.dk

FAQs

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål

Kan jeg modtage et tilbud?

Ja, selvfølgelig kan du det! Smid os en besked, og så får vi hurtigt strikket et tilbud sammen til dig. Vi har brug for lidt information om, hvad du ønsker og forventer, men det kan vi aftale over en virtuel kop kaffe eller mail.

Hvad er prisen for en hjemmeside?

Når vi prissætter en hjemmeside, er der en række faktorer, der spiller ind:

- Hvor mange unikke sider skal vi lave til dig?
- Har du allerede et design, eller skal vi lave et for dig?
- Hvor stor en rolle spiller SEO (søgemaskineoptimering)?
- Skal din nye hjemmeside integreres med et nuværende IT-system?
- Ønsker du en meget kompleks løsning, eller noget mere ligetil som en 1-pager?
- Skal vi give os i kast med at udvikle nogle sjove og spændende animationer, man kan interagere    med?
- Ønsker du video- og fotoproduktion?

Kort sagt, der er mange variabler, når man prissætter en hjemmeside. Vi har erfaring med at udvikle sider til alt mellem 5.000,- og 50.000,-, så vi har helt sikkert også en løsning til det prisleje, du ønsker. Som et lille bureau forstår vi, hvor vigtigt det er at være konkurrencedygtige, så du kan være sikker på, at vi finder den helt rigtige pris til dig!

Tilbyder i vedligeholdelse af hjemmeside?

Vi kan sagtens stå for vedligeholdelse og opdatering af dit indhold, hvis det er dit behov. Vi er dog ikke interesserede i, at du skal stå med en følelse af, at du smider penge ned i et hul uden at vide, hvad du får for det. Derfor insisterer vi høfligt på, at vi løbende må opdatere dig om vores arbejde for dig.

Kan i hjælpe med SEO?

Ja! Vi tilbyder to forskellige løsninger. Vi kan enten sætte det hele op for dig, så du selv kan opdatere din SEO med hjælp og rådgivning fra os. Alternativt kan vi stå for det hele. Det er helt op til dig, hvilken løsning der passer dig bedst!

Kan i hjælpe med video og foto?

Ja - Vi kan sagtens hjælpe jer med video- og fotoproduktion. Vi har godt gear, og gode kundskaber til at få jeres side til at stå knivskarpt - læs evt mere her

Kan jeg selv opdaterer indeholdet på min egen side?

Selvfølgelig! Vi er ikke de eneste, der skal have nøglen til dit kongerige. Alt efter hvordan vi udvikler din side, bliver det gjort på forskellige måder. Her anbefaler vi at udvikle i Webflow, for så har du fuld kontrol over din egen side.

Hvor hurtigt kan i lave en hjemmeside?

Hvis der skal være lidt fart på, kan vi godt reagere hurtigt. En simpel side kan være klar til dig på et par dage. Er den mere kompleks, kan vi have den klar på en uge. Send os en besked, så finder vi et hul i kalenderen til dig!

Har du flere spørgsmål?

Kontakt os for at få mere assistance