Stilbillede fra projekt. Det viser en person der filmer med sin egen telefon.

Illustrerede Sange

Foto- og videoproduktion
Produktvideo om kreativt koncept af Iris Bakker og Søren Manscher

Formål

Projektets primære mål var at introducere og promovere "Illustrerede Sange" som et banebrydende tværkunstnerisk koncept inden for livekoncerter og kunstoplevelser. For at opnå dette, blev Creative Oak hyret til at dokumentere og producere en videoproduktion, der kunne fange essensen af projektet. Iris og Søren skulle bruge denne videodokumentation som et effektivt værktøj til at formidle konceptet og potentielt sælge det til arrangører og interesserede parter.

Stilbillede fra video. Billedet er af Søren Mansher der spiler guitar, med en projektion bag sig.

Projektbeskrivelse

"Illustrerede Sange" repræsenterer en opsigtsvækkende tilgang til musikalske livekoncerter og kunstneriske udtryk. Dette unikke koncept er et resultat af samarbejdet mellem den talentfulde musiker Søren Manscher og den kreative kunstner Iris Bakker. Under en "Illustrerede Sange" optræden udfører Søren en koncert med originale danske sange, mens Iris maler live på stedet, skaber stemninger og visuelle fortolkninger af Sørens musik. Samtidig bliver hendes arbejde filmet og projiceret bag Søren, hvilket skaber en visuel fortælling om musikkens følelse og budskab.

Stilbillede fra projekt. Billedet er af Iris Bakker der maler

Creative Oaks opgave var at indfange både intimiteten og tydelig forståelse af dette unikke koncept under udførelsen. Dette inkluderede at filme i en række udfordrende omgivelser, især på Kolo's Kiosk, et lille rum, hvor der var behov for at bevare den intime atmosfære samtidig med at pladsen skulle deles med et publikum. Udover liveoptagelser blev der også produceret et interview med de to kunstnere, der formidlede projektets kerne med real-lyd. Disse interviewklip blev efterfølgende integreret i videoen som en måde at sikre, at seerne fik en dyb forståelse af konceptets idé.

Stilbillede fra projekt. Billedet er af et canvas med våd maling på

Teknik

For at fange de fine nuancer af publikums ansigtsudtryk og følelser blev størstedelen af optagelserne udført i slowmotion. Dette tilføjede en ekstra dimension af ro og kreativitet til projektet. Rent teknisk blev lavaliermikrofoner brugt til at fange artisterne under interviewet for at sikre, at lyden blev optaget diskret og i høj kvalitet.

Konklusion

"Illustrerede Sange" er ikke kun en livekoncert og kunstudstilling, men et nyt og spændende koncept, der kombinerer musik og billedkunst på en unik måde. Creative Oaks arbejde med videoproduktionen har formået at indfange essensen af dette koncept, hvilket gør det muligt at præsentere det for et bredere publikum og potentielle interessenter. Dette projekt repræsenterer en mulighed for at introducere "Illustrerede Sange" til verden som et nyt og innovativt kunst- og underholdningskoncept, der kan tilpasses forskellige arrangementer og begivenheder.

Læs mere om konceptet på Iris Bakkers hjemmeside her

Mangler du hjælp til noget?

Skriv hvis der er noget vi kan hjælpe med. Hvis du er mere til mails, kan vi også fanges på hej@creativeoak.dk

løsninger

Hos Creative Oak tilbyder vi en lang række forskellige videoproduktionstjenester. Med velproducerede videoer kan du styrke din synlighed og formidle dit brand til dine kunder. Vi kan med en kombination af håndholdt kamera- og droneoptagelser hjælpe dig med at:

Brande et nyt produkt
Dokumentere et arrangement
Finde nye medarbejdere
Lave en musikvideo
Eller måske noget helt andet?

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der skal sætte grænsen for dig. Vi er pjattede med udfordringer, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har en skør idé!

Profilvideo
Produktvideo
Eventvideo
Kreativ Video

Det lille hus

Creative Oak er ikke et stort bureau, og det ser vi som en styrke. Vi holder os i øjenhøjde med vores kunder og har et særligt fokus på at levere personlige og skræddersyede løsninger til kunder i alle størrelser og former. Dine unikke behov og mål er fundamentet for vores arbejde, fordi vi mener, at den bedste visuelle identitet kommer af et tæt og reelt samarbejde, grundig planlægning og et højtbelagt stykke kreativitet.