Hånd der er i vejret, for at stille et spørgsmål.

Robotterne Kommer - AI Kursus

AI Kursus
Vores helt egen AI-ekspert Magnus Høholt Kaspersen holdt oplæg for 200 publikummer på Aarhus BSS - Aarhus University for et skarpt og veloplagt publikum!

Vores helt egen AI-ekspert Magnus Høholt Kaspersen holdt oplæg for 200 publikummer på Aarhus BSS - Aarhus University for et skarpt og veloplagt publikum! Kunstig Intelligens er nemlig på alles læber i øjeblikket - og vi oplever da også stor interesse for forskernes blik på AI hos Creative Oak!I foredraget sætter Magnus teknologien i fokus.

Han åbner publikums øjne for, hvorfor dét at få hjælp af en computer er en BANEBRYDENDE måde at løse problemer på!Før oplægget sporer sig ind på emnet, som alle venter på – ChatGPT – tager han fat på kernen i teknologien:

👉👉 At bruge computere til at finde skjulte mønstre i store mængder data.Han præsenterer desuden et overblik over

✅ Hvilke grene af kunstig intelligens, der findes

✅ Problemer, de hver især løser - med eksempler fra den virkelige verden

✅ Dernæst går han igennem ChatGPT med fokus på, hvordan man kommer i gang - og hvordan man tager et spadestik dybere end spørgsmål og svar

✅ Til sidst tager han hul på nogle af de største problematikker omkring brugen af kunstig intelligens

Vi er stolte af at have Magnus som partner i Creative Oak! Ved siden af arbejdet i Creative Oak, arbejder han som postdoc i Det Nationale Videnscenter for Digital Teknologiforståelse. Her forsker han i AI undervisning i folkeskolen og gymnasiet. Han er desuden tilknyttet forskningscenteret SHAPE - Shaping Digital Citizenship. Her har han b.la. arbejdet med borgeroplysning og opkvalificering af arbejdsstyrken med henblik på Kunstig Intelligens. Hos Creative Oak er han bl.a. med til at skabe vores Chatbots!

Tusind tak for invitationen Andreas Heuwinkel og Aarhus BSS - Aarhus University, Aarhus University for at levere 200 kloge hoveder med engagerede spørgsmål! Magnus er mindst lige så engageret i emnet, som I kan se 🙌!

Mangler du hjælp til noget?

Skriv hvis der er noget vi kan hjælpe med. Hvis du er mere til mails, kan vi også fanges på hej@creativeoak.dk

løsninger

Hos Creative Oak tilbyder vi en lang række forskellige videoproduktionstjenester. Med velproducerede videoer kan du styrke din synlighed og formidle dit brand til dine kunder. Vi kan med en kombination af håndholdt kamera- og droneoptagelser hjælpe dig med at:

Brande et nyt produkt
Dokumentere et arrangement
Finde nye medarbejdere
Lave en musikvideo
Eller måske noget helt andet?

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der skal sætte grænsen for dig. Vi er pjattede med udfordringer, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har en skør idé!

Profilvideo
Produktvideo
Eventvideo
Kreativ Video

Det lille hus

Creative Oak er ikke et stort bureau, og det ser vi som en styrke. Vi holder os i øjenhøjde med vores kunder og har et særligt fokus på at levere personlige og skræddersyede løsninger til kunder i alle størrelser og former. Dine unikke behov og mål er fundamentet for vores arbejde, fordi vi mener, at den bedste visuelle identitet kommer af et tæt og reelt samarbejde, grundig planlægning og et højtbelagt stykke kreativitet.