An image of frontpage of comundos website, both on a phone and a laptop

Hjemmeside for Comundo.io

Webdesign og -udvikling
Dette projekt havde til formål at bygge en ny hjemmeside for Comundo som er en virksomhed der beskæftiger sig med Co2 beregninger.

Formål

Dette projekt havde til formål at opbygge en ny hjemmeside for Comundo, en virksomhed specialiseret i CO2-beregninger. Comundo havde internt udviklet en ny visuel identitet, som skulle afspejles på den nye hjemmeside.

Projektbeskrivelse

Projektet tog udgangspunkt i et design udarbejdet af deres egen brand lead. Der var taget stilling til både et mobil- og desktop-design, hvilket Creative Oak selvfølgelig imødekom. Tidligere havde Comundo anvendt Wordpress til deres hjemmeside, men var utilfredse med den eksisterende løsning. Derfor kontaktede de Creative Oak, og vi rådgav dem til at få opbygget den nye hjemmeside i Webflow.

Designet af Comundos testemonial

Projektet udviklede sig således, at der i samarbejde med Comundos eget brandteam blev designet en ny hjemmeside, der fungerede optimalt på både små og store skærme. Stilen, der minder om en "Swiss Style" form, blev konstrueret med skarpe kanter og kasser for at skabe struktur og klarhed i det visuelle hierarki.

En af de mere unikke opgaver omfattede udarbejdelsen af en ordliste, der havde til formål at beskrive nogle af de mere komplekse elementer inden for CO2-beregninger. Denne ordliste kan findes her. Udover muligheden for at åbne akkordionerne med beskrivelserne, skulle brugerne også have mulighed for at søge og gerne få svar direkte på samme side. Dette udgjorde en programmeringsteknisk udfordring, men blev løst gennem kreativ brug af JavaScript.

Design af Comundo's Ordbog
Design af Comundo's Ordbog, men åbnet

I løbet af samarbejdet blev vi inkluderet i teamets interne Slack-kanal, hvilket muliggjorde direkte og uformel kontakt mellem os og kunden. Dette var en afgørende grundpille i vores samarbejde, da det sikrede hurtig og direkte kommunikation.

Design af 4 billeder med text på comundos hjemmeside

Konklusion

Generelt var samarbejdet med Comundo utroligt givende, forhåbentlig for begge parter, og vi modtog følgende udtalelse efter afslutningen af arbejdet:

"Would absolutely work with Creative Oak again. Not only did they build our new website for us, they also suggested a new CMS they believed would match our needs more than the one we were currently using, and absolutely nailed it. They were patient, knowledgeable and skilled and it was a real pleasure working with them."

Tak til Comundo for at give Creative Oak muligheden for at vise, hvad vi kan.

Mangler du hjælp til noget?

Skriv hvis der er noget vi kan hjælpe med. Hvis du er mere til mails, kan vi også fanges på hej@creativeoak.dk

løsninger

Hos Creative Oak tilbyder vi en lang række forskellige videoproduktionstjenester. Med velproducerede videoer kan du styrke din synlighed og formidle dit brand til dine kunder. Vi kan med en kombination af håndholdt kamera- og droneoptagelser hjælpe dig med at:

Brande et nyt produkt
Dokumentere et arrangement
Finde nye medarbejdere
Lave en musikvideo
Eller måske noget helt andet?

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der skal sætte grænsen for dig. Vi er pjattede med udfordringer, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har en skør idé!

Profilvideo
Produktvideo
Eventvideo
Kreativ Video

Det lille hus

Creative Oak er ikke et stort bureau, og det ser vi som en styrke. Vi holder os i øjenhøjde med vores kunder og har et særligt fokus på at levere personlige og skræddersyede løsninger til kunder i alle størrelser og former. Dine unikke behov og mål er fundamentet for vores arbejde, fordi vi mener, at den bedste visuelle identitet kommer af et tæt og reelt samarbejde, grundig planlægning og et højtbelagt stykke kreativitet.